Free Shipping GRATIS VERZENDING /voor orders vanaf €99

100% Money Back Guarantee Zeer ruime voorraad spelletjes

Follow Us  VOLG ONS / En maak kans op een waardebon

Algemene voorwaarden

Deze website is eigendom van:

Spellenwinkel de Speelplekke
Ieperstraat 45
8970 Poperinge

BTW BE 0665.818.094
IBAN:BE73 9731 6596 9660

Prijzen

Alle prijzen zijn de actuele prijzen in euro en zijn inclusief BTW (21%), maar exclusief verzendkosten. De totale prijs wordt vermeld in uw bestelbevestiging. Indien er door een vergissing een foutieve prijs werd meegedeeld zullen wij deze onmiddellijk corrigeren en de koper op de hoogte stellen. Bij een prijswijziging heeft deze het recht om van de aankoop af te zien.

Bestellen

De klant kan de goederen online bestellen en krijgt na bestelling een orderbevestiging. Dit maakt het order dan ook definitief.

Betalingsvoorwaarden

Betaling gebeurt vóór verzending door middel van één van de betalingsmogelijkheden aangeboden op de website. De artikelen worden pas verstuurd na registratie van de betaling. Spellenwinkel de Speelplekke is nooit verplicht om tot levering over te gaan als de bestelde producten nog niet zijn betaald en de producten blijven eigendom van Spellenwinkel de Speelplekke tot de betaling is uitgevoerd. Indien de betaling voor de bestelde producten na 7 dagen nog niet is ontvangen worden de producten niet meer gereserveerd voor de klant. Dit betekent echter niet dat de bestelling nietig wordt verklaard.

Aflevering / afhaling

De producten kunnen ofwel zelf worden afgehaald bij 'Spellenwinkel De Speelplekke, Ieperstraat 45, 8970 Poperinge',  ofwel worden geleverd op het door de klant opgegeven adres.  In dit geval wordt er een verzendingskost aangerekend.  Dit wordt meegedeeld op het moment van de bestelling. Indien de koper een onbestaand of foutief leveradres doorgeeft en hierdoor moeten de artikelen opnieuw opgestuurd worden, dan is deze kost altijd voor de koper.

Foutieve voorraad en voorraadcontrole

Onze producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. In het uitzonderlijke geval dat een spel niet kan geleverd worden, door een fout in onze voorraad of indien het spel beschadigd blijkt na een kwaliteitscontrole, zullen wij meteen contact met u opnemen. U kan er dan voor opteren om uw bestelling te laten leveren van zodra de spellen opnieuw voorradig zijn of uw bestelling te annuleren. Indien u de bestelling zou annuleren, wordt u binnen maximaal 14 werkdagen terugbetaald op een rekeningnummer van uw keuze, op voorwaarde dat de uitlevering van de bestelling nog niet werd aangevat.

Aansprakelijkheid tijdens verzending

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het verlies of de beschadiging, direct of indirect, wat de oorzaak ook is nadat de producten ons magazijn hebben verlaten. Indien het product beschadiging oploopt tijdens de verzending of zoekt raakt door een fout van de transporteur kan de koper alleen vergoed worden voor de geleden schade in de mate dat de verzekering van de transporteur de schade dekt. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die u of een derde lijdt door gebruik van een door ons geleverd artikel. Wij kunnen evenmin aansprakelijk gesteld worden indien een artikel niet overeenstemt met uw verwachtingen nadat u het gebruikt heeft. In geen geval komen uw directe of indirecte kosten en schade automatisch voor enige vergoeding in aanmerking.

Betwistingen

Indien een artikel onvolledig is of beschadigd blijkt moet u ons hiervan op de hoogte stellen binnen de 7werkdagen na levering. U kunt uw klacht duidelijk formuleren via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens

De persoonlijke gegevens van de koper worden in een geautomatiseerd bestand opgeslagen. Deze gegevens zullen gebruikt worden voor het verschaffen van informatie aan de koper en voor het opvolgen van de bestellingen. In geen enkel geval zullen deze gegevens aan derden ter beschikking gesteld worden. De koper kan deze gegevens te allen tijde opvragen en de verwijdering of de aanpassing ervan vragen. 

Ontbinding na verkoop

In samenspraak met Spellenwinkel de Speelplekke kan als uitzondering een aankoop nietig worden verklaard. Indien er reeds kosten werden gemaakt door de bestelling heeft Spellenwinkel de Speelplekke het recht een vergoeding te vragen voor deze kosten. 

Geschillen

Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost.
Op de Algemene Voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing en worden alle geschillen behandeld door de rechtbank op grond van de vestiging van de maatschappelijke zetel van Spellenwinkel De Speelplekke.

Enkele van onze leveranciers

   

 

Over Spellenwinkel de Speelplekke

Spellenwinkel de Speelplekke is de leverancier voor al uw gezelschapsspellen en educatief speelgoed. 90% van onze spellen zijn uit voorraad leverbaar.  Neem een kijkje op de webshop of kom langs in onze winkel.

Indien u het spel niet kunt vinden in onze webwinkel betekent dit niet dat we het niet kunnen hebben.  Neem dan zeker contact op met ons.  We kunnen het u alsnog bezorgen.

U kunt ook in de winkel terecht om een gezellige spelletjesnamiddag te houden met uw vrienden en familie.

Verhuur van spelletjes, 2dehands verkoop van spelletjes, verjaardagsfeestjes, demo-avonden, ...

Op dinsdag is de winkel open op afspraak voor groepen , scholen , instellingen , WZC , familiegroepen

Onze openingsuren zijn:

Zondag: 10:00 - 12:00, 13:30 - 18:00
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 13:30 - 18:30
Donderdag: 13:30 - 18:30
Vrijdag: 13:30 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00, 13:30 - 23:00
(kan op vrijdag- en zaterdagavond om 21u30 sluiten, bij afwezigheid van spelers/klanten)

Contacteer ons

Spellenwinkel de Speelplekke
+32 57 37 76 00
Ieperstraat 45
B - 8970 Poperinge

despeelplekke@telenet.be
www.spellenwinkeldespeelplekke.be

BE-0665.818.094

Wettelijke bepalingen